Abusos continuats

Condemnat un entrenador de gimnàstica per haver abusat sexualment de tres menors durant anys

Abusos continuats

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna imposada a un entrenador de gimnàstica de noies menors d’edat federades per haver abusat sexualment de tres elles de manera continuada durant anys en un club local.

S’han tingut en compte els testimonis persistents, creïbles, sense contradiccions en el que és essencial i sense motius espuris, de venjança o ressentiment de les menors víctimes dels abusos, que coincideixen en el tipus d’actes duts a terme pel condemnat.

El retret penal d’aquests actes es veu agreujat per haver-se prevalgut d’una relació de superioritat derivada de la seva condició d’entrenador i director tècnic de les gimnastes i de la gran diferència d’edat que es porta amb elles. El condemnat també es va valdre del prestigi professional que té com a entrenador titulat i pels bons resultats que les gimnastes obtenien.

Els fets provats constitueixen tres delictes continuats d’abusos sexuals executats sobre una menor de tretze anys, tot i que no es concreti el nombre d’atacs a la llibertat sexual de les menors.

Els nostres professionals estan a la vostra disposició per a defensar la vostra causa i impedir que els fets que l’han originat quedin impunes.

 

 

 



NEWSLETTERS